Comentarii facebook:

4 Comments to “SIS –arma comunistilor pentru alegerile din 2009”

 1. A Stan

  Feb 4th, 2008

  In opinia mea, un presedinte poate si trebuie sa detina informatia starii generale al societatii, tarii pe care o reprezinta.
  In aceasta directie sa solicita Raport respectiv prin consilierii sai, care la randul lor, in mod normal, expedieaza solicitari prin Birou Relatii cu publicul si institutiile ale Statului. Informatia poarta caracter inchis sau deschis. Ea poate fi solicitata de la SIS, fisc si direct de la institutii / organizatii vizate.
  Insa, daca este vorba despre informatia cu privire la finantarea ( partidelor, mass-media, alt.) – este inadmisibil gest de discriminare. Sunt institutiile publice si activitatea lor, a membrilor sai, trebuie sa fie una transparenta. Apoi, interes sporit poate prezenta doar cele, ce consuma banii publici, iar cele finantate din exterior – legalitatea provinientei si impozite obligatorie la care obliga legea. In unele cazuri se poate implica si CCCEC, in altele doar date prezentate de catre organe fiscale sau de Audit.
  Vinovatia, daca e cazul, poate fi dovedita doar in instante de judecata in ultima instante.
  Atat !
  Un presedinte al tuturor cetatenilor – este garantul Constitutiei si este obligat sa trateze la egal.
  Or, in cazul dat fiind selectiv, consider, Presedintele RM V. Voronin a comis o gafa enorma cu buna constiinta, evident, urmarind scopuri preelectorale de a lovi in opozitia si mass-media incomoda ce concureaza, de as croi calea libera PCRM.
  Asemenea Raport, in mod normal, ar trebui sa includa toate partidele si mass-media, legalitatea provenientei mijloacelor financiare.
  In toate chichitele astea vad si lucru pozitiv – a turnat apa la moara opozitiei!
  Si e pacat, ea – opozitia, mass-media sa nu se exploateze la maxim aceasta gafa.

 2. matasaru2004

  Feb 4th, 2008

  nu stiu cand va veni si pe la noi legea lustratiei pe care o astept cu nerabdare sau macar SIS-ul sa elibereze o licenta pentru starpirea jigodiilor corupte si incompetente din organele de drept
  http://play.md/video/5ee3f0fa-0e5a-48b5-a945-053125147029
  cu respect deosebit A.Matasaru

 3. A Stan

  Feb 4th, 2008

  Ca atare, guvernarea comunista a mai turnat apa la moara opozitiei si mass-media – avertizarea agentilor economici, SA cu pachet majoritar in gestionarea statului se nu admita restante la salarii si sa se achite acolo unde s-a comis asa ceva !
  Nu penalizarea lor acum – ci… reparati situatia creata.
  Si nici un fas catre ceii cu capital privat !
  Acolo se poate – lasa electoratul nemultumit sa-i huiduieasca.
  Insa, cam s-a ttrecut cu vederea.

 4. tusca

  Feb 4th, 2008

  zakalibali


Scrie un comentariu

 • Apreciază Curaj.NET

 • Arhivă Texte

  mai 2015
  Lu Ma Mi Jo Vi Du
  « Apr    
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  25262728293031