Comentarii facebook:

5 Comments to “Acum aflăm cine sunt organizatorii provocărilor din 7 aprilie 2009”

 1. Ion de la Criuleni

  Apr 7th, 2012

  Ei, Morari nu o mai dat dispoziții ca org, speciale să atace protestatarii și nici arborarea drapelurilor pentru a dat motiv lui borinin să atace România, apoi iar nu Morari a dat dispoziția de a da foc Declarației de Îndependență…
  Apoi M. Tkaciuk nu deschidea gura fără a permite Bouronin și boiroii politici ai PCRM unde era M. Lupu și Igor Bidon-Dodon. Nu degeaba Igor Bidon ia sugerat să nu-i mai asculte pe Tkaciuk printro declarație ritorică.
  Și aici în articol AUTORUL PROVOCĂRILOR îi dă dispoziții lui Morar pe data de 6 să se întoarcă pentru a organiza PROVOCĂRI unde „iubita” lui Tkaciuk îi dă de înțăles că deja este târziu… unde (probabil) după o noapte de sexoterapie Morari și Tkaciuk au planificat dezastru din 7 aprilie 2009.
  Și dacă să facem concluzie reeșim că cei din Spatele lui Bouronin au câștigat bătălia prin participarea activă la dezastru și măcelăritul tinerilor – și numele lui este V. Plahotniuc. Tot Plahotniuc cu pseudo polițiștii îmbrăcați în negru care au înaintat măcelărind în noaptea din 7 aprilie a conflictat cu V. Filat la Franzeluța îmi pare…
  Adică, V. Plahotniuc la decapitat pe Bouronin atragând de partea lui armata lui Bouronin, BRAVO lui Plahotniuc.
  De ar fi fost altul în locul lui Plahotniuc era să fie alt ceva – V. Filat, M. Ghimpu și Urekeanu erau să fie la după și aceste partide dizolvate și la ceruta realegere palamentară câștigau – PCRM, PPCD. Și în așa cofigurație RM trecea ca regiune rusească într-o noapte după ce Putin era să-l facă miliatdar pe Bouronin și milionar pe amanta lui Bouronin – I. Roșca.

 2. [...] Iată un alt articol interesant, despre evenimentele din 7 aprilie 2009 - o altă durere, de [...]

 3. unknown

  Apr 7th, 2012

  Morari poate fi spioana a Moscovei , inainte de 7 aprilie a fost expulzata din Rusia , acum nu demult a fost iertata chiar de presedinte . Straniu , cel putin pentru mine .

 4. mariusmioc

  Apr 8th, 2012

  Regimul Voronin izbutise să găsească printre miile de participanţi la proteste (şi există destul material video care îngăduie identificarea participanţilor) una bucată cetăţean român, un oarecare Netaniahu.
  Unii anti-voronişti au găsit printre miile de participanţi la proteste una bucată cetăţean rus – pe acest Baghirov.
  Nu e mare diferenţă de inteligenţă între Voronin şi unii anti-voronişti cînd e vorba de analizarea evenimentelor din aprilie 2009.

 5. […] Eduard Baghirov, un activist din Federaţia Rusă, prieten cu Mark Tcaciuc, iar unii consideră că Natalia Morari ar avea legătură directă cu organizarea provocărilor din 7 aprilie, care au dus la moartea tinerilor în PMAN. Anume Baghirov, după cum s-a vehiculat în presă, a […]


Scrie un comentariu

 • Apreciază Curaj.NET

 • Arhivă Texte

  mai 2015
  Lu Ma Mi Jo Vi Du
  « Apr    
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  25262728293031