Comentarii facebook:

3 Comments to “La protest cu Laguta? Niciodată!”

 1. Anton

  Dec 24th, 2012

  Laguta este celebra sw prin faptul ca a declarat ca “Stalin nici n-a fost asa de rau”.

  Cat de rau il voia?

  Eu m-am gandit demulte ori cat de catigati ar fi oamenii in RM daca ar putea avea viziuni comune macar in anumite pprobleme. Dar se pare ca asta nu se poate!

 2. tussar

  Dec 25th, 2012

  Afacerea de succes in Moldova.
  Partea numarul 1!
  Nu te speli si nu te berberesti vrun an, te umbraci in strae de ritual si iti anini vrea ctuce de cel putin 10 kg la git si stai in fata petii centrale pentru pomeni, pentru constructia unui biznes centru relegios. Dupa primul pas gasesti locul potrivit pentru constructia acestui lacas si descrierati care vor lucra binevol in fondul viitorului luminos. Al doilea pas mituirea demnitarelor non corupti pentru a da licenta la constructia sfirsitului lumii. Si ultimul pas in afacerea de succes este ca chiti mai multi cetateni sa viziteze biznes centrul relegios pentru rituale de nastere si deces, pentru scoaterea dracilor si altor atributii exzeterice. Afacerea de succes dupa 10 ani de activitate este garantata – casa cu cel putin doua nivele, masina de lux si autoritate de slugitor a viitorului luminos. Totul in biznes centrul relegios se taxaza, inmormintarea 100$, Nasterea 50$, scoterea duhului 1000$, singele domnului difera de calitate si a. m. d.

  Gidul de utilizare a afacerior de succes in curind va fi publicat pe pajinele curajului.
  Partea numarul 2.
  Cum sa devii politician, procuror, judecator, biznes patriot, comunist, tilhar in lege si a. m. d.

 3. maria

  Dec 26th, 2012

  Raspuns pentru Marian. Motivul nu este atit, care-i mai important, dreptul minoritatilor sexuale, problema cinilor vagabonzi, femeile inca destul de discriminate si multe alte probleme nu de “prima importanta” in Moldova, dupa parerea multor ce gindesc ca tine. Este simplu, motivul este in modul de a gindi si daca vrem sa schimbam ceva in aceasta tara, anume de la modul de a gindi se incepe. Deci cine poate spune care problema este mai presus??? Cred ca pentru o tara, problemele tutor cetatenilor sai, sint importante si tratate cu respect,fiecare se uita egoistic, numai la problema sa, dar un stat trebue sa se uite la problemele tuturor. Cind vei incepe a gindi in asa mod, sint sigura ca nu te va mai irita probleme unor minoritati, carui nu apartii.


Scrie un comentariu

 • Apreciază Curaj.NET

 • Arhivă Texte

  mai 2015
  Lu Ma Mi Jo Vi Du
  « Apr    
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  25262728293031